Ez felháborító totalitarizmus, és minden nyugati politikai vezetőnek el kell ítélnie

2024. április 16. 16:35

Szégyellje magát a rendőrség és a brüsszeli polgármester.

2024. április 16. 16:35
Michael Shellenberger
Michael Shellenberger
X

Nyitókép: Hajdú Tímea/Mandiner

„Ez felháborító totalitarizmus, és minden nyugati politikai vezetőnek el kell ítélnie, függetlenül attól, hogy hol ül a politikai spektrumban. A brüsszeli rendőrök bezártak egy konzervatív politikai összejövetelt, miközben volt brit politikus Nigel Farage színpadon volt. Ez az a fajta gengszterizmus, amelyet joggal társítunk a nácizmushoz és a kommunizmushoz. Szégyellje magát a rendőrség és a brüsszeli polgármester ezért a totalitárius taktikáért! A The Telegraph szerint a rendőrségi dokumentum szerint a felszólalók, köztük Nigel Farage és Suella Braverman beszédei közrendzavaráshoz vezethetnek, vagy rasszista és homofób nézeteket tükrözhetnek. Úgy tűnik, a rendőrség egyelőre engedélyezte a konferencia folytatását. De megtiltották az új személyek belépését.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­­­o­k­­­ ­­v­­á­­r­n­­a­­­k­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Unknown
2024. április 17. 05:45
A brüsszeli fertő…
states-2
2024. április 16. 18:05
És ez a sztálinista csürhe diktatúrázza a magyar kormányt, ébresztő magyarok, ébresztő Európa.
Mandiner444hu
2024. április 16. 17:30
Brüsszel a dzsihádista terrorizmus szempontjából 3-as veszélyességi fokozatú. De a helyi hatóságok szemében a konzervatívok jelentenek veszélyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!