Magyar Péter ezúttal Dobrev Klárát sértegeti: „Egészen ijesztő! A gyerekemet nem tolnám arra babakocsival, nehogy megálljon a növésben”

2024. április 29. 20:15

Hont András közben arról érdeklődik, hogy korábban az „asszonyság" kifejezéstől teljesen kiboruló agresszorok „most miért kussolnak".

2024. április 29. 20:15
null

Nyitókép: Facebook

 

Molnár Csaba DK-s politikus hivatalos közösségi oldalára töltött fel egy videórészletet, amelyben Magyar Péter Szokolyán, a politológushallgatók táborában a következőképpen fejti ki véleményét Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről, európai parlamenti képviselőről:

Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növésben”

– fogalmazott a politikus. Molnár Csaba szerint a fenti mondatok tökéletesen illeszkednek abba az „ízléstelen lejáratókampányba”, amelyet Magyar Péter indított Dobrev Klára ellen.

Az ominózus mondat kapcsán Hont András is megszólalt Facebook-oldalán, aki bejegyzésében többek között a következőket írta: „Szeretném megkérdezni azoktól a szépelgő agresszoroktól, akik máskülönben hónapokig képesek szörnyülködni, mert elhangzik az, hogy »asszonyság«, hogy ez szerintük rendben van-e? És ha nincs, akkor miért kussolnak, amikor máskülönben már rohannának tudálékoskodni és korrekteskedni? És ha igen, akkor miként merészelik bármilyen más ügyben kinyitni a kenetteljes pofájukat?”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Itt van ez a mondat, amelyet saját fülével meghallgathat mindenki a saját Habony-outfites Messiásától.

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. május 02. 11:44
Azért nem szólalnak fel mert ÖK is úgy gondolják
Tara Verde
2024. május 01. 18:53
Nem értem, Bencsik miért mosdatja Magyart. Persze, bele lehet magyarázni, hogy csak a plakátjelenségre utalt, de összességében egyértelmű, hogy Dobrevet alázza közben.
moricka13-3
2024. május 01. 14:13
Apropó, Szaniszló Sándor, a Szentkirályi Alexandrára vonatkozó megjegyzései után a saját maga és Dobrev Klára kinézetét vajon normálisnak tartja, vagy sem?
kisstomi-2
2024. április 30. 10:23
"BarbiePetie" megmaradt "focistafeleség" szinten, az IQ küszöböt sem tudja átugorni. Politikusnak képzeli magát, pedig csak egy ugató szarcsimbók. arrogáns,"kihaénnem" viselkedésével nagyon megutáltatja magát !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!