Brutális videó: villám csapott egy felszálló repülőgépbe

2024. március 08. 20:20

Amikor a gép elindult a kifutópályán és felszállt, egy hatalmas villanás világította be a repülőteret.

2024. március 08. 20:20

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Egy rémisztő videó rögzítette azt a pillanatot, amikor másodpercekkel a felszállás után egy villám csapott az Air Canada Boeing 777-es repülőgépébe – írta meg a Mirror.

A Vancouveri Nemzetközi Repülőtérről a londoni Heathrow-ra tartó járatnak helyi idő szerint vasárnap este 19.25-kor kellett volna felszállnia. 

Ám amikor a gép elindult a kifutópályán, felszállt és néhány száz méter magasra ért a levegőbe, egy hatalmas villanás világította be a repülőteret.

A gépbe másodpercekkel a repülés után villám csapott, amelyet egy helyi pilótanövendék vett videóra. Ethan West éppen a Boeing 777-es repülését filmezte, amikor a csapás történt. A hatalmas, kéthajtóműves repülőgép hangos zaját szerette volna megörökíteni, amely mindig is lenyűgözte, amikor többet kapott, mint amire számított.

Elmondta, hogy megdöbbent, amikor a villám belecsapott, és azon tűnődött, hogy a repülőgépet megrongálja-e a nagy villám. De a gép végül minden további nélkül továbbrepült. A Global News beszámolója szerint Londonban leszálláskor átvizsgálták, és úgy tűnt, hogy rendben van.

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­s­ ­­­l­á­­n­­­y­­­o­­k­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­­k­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Nehidd El
2024. március 11. 18:45
Örülök, hogy nem vagyok repülő. Nem hiszem, hogy én is rezdülés nélkül kibírtam volna, ha a farkamba csap a villám.
pandalala
2024. március 09. 09:55
Faraday-kalitka
Akitlosz
2024. március 09. 02:23
A videó alapján csak átment rajta a villám, nem maradt benne a repülőgépben. Akkor nagyobb gond lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!