Orbán Viktor is reagált arra, hogy karhatalommal akadályozzák Brüsszelben a konzervatív konferencia megtartását

2024. április 16. 14:29

A magyar kormányfő szerint „Brüsszel szintet lépett”.

2024. április 16. 14:29

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, rendőrök szálltak ki a Brüsszelben tartott békepárti és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferenciára (NatCon), melynek sztárszónokai Orbán Viktor magyar miniszterelnök, illetve Nigel Farage Brexit-párti brit politikus lettek volna.

Ezt is ajánljuk a témában

Helyszíni tudósítónk szerint a rendőrök behatoltak a helyszínre, az erről készült videót alább tekinthetik meg:

Orbán Viktor is elmondta véleményét az eset kapcsán, hivatalos közösségi oldalán a következőket írta: „Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják. Nincs mese, június 9-én kell elmondanunk, hogy nem kérünk a háborúból!”

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
gekk
2024. április 17. 16:54
Zabszemkém, tehát akkor orbit ugyanolyan mint fletó. Tolvaj, tolvaj. Te meg itt pislogsz közöttük.
zabszem
2024. április 17. 07:43
gekk Az a Feri volt..... Meg előtte a ballibsik, akik Magyarország TELJES KÖZMŰ ÉS MINDEN VAGYONÁT ELPRIVATIZÁLTÁK... Az évezred lopását hajtották végre... Arról beszélj inkább kis FOS...
gekk
2024. április 16. 18:55
Ez az ember és családja pillanatok alatt százmilliárdos vagyont harácsolt össze. Ugyeugye szoponcok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!