Ha ilyen öreg a kocsija, inkább már ne foltozza (VIDEÓ)

2024. április 26. 10:24

Elképesztő állapotú autók közlekednek a magyar utakon.

2024. április 26. 10:24
null

Nyitókép: Képernyőkép/vezess.hu

A videóban egy félelmetes állapotban lévő Suzuki Swiftet mutat be a magyar szerelő – írja a vezess.hu. Az autó borzasztó állapotban látható, de papírjai még érvényesek, így közlekedhet az utakon. „Érintésre porladó elemek vannak a padlólemezen, stabilizátorrúd kirohadva, az üzemanyag folyik, a kábelköteg a kirohadt küszöbön át találkozik mindennel, ami bejut, az első futómű pedig gyakorlatilag le van szakadva, eltört a futómű tartónyúlványa. Abroncsok katasztrofális állapotban, ragasztó és tákolás tartja össze” – írják az oldalon. 

Aki nyitott szemmel jár, rengeteg 25-30 éves autót láthat végletekig elkopott gumikkal, füstölő motorral küszködve, szétrohadt karosszériával, de még érvényes papírokkal. A helyzet nehezen fog javulni a folyamatosan öregedő hazai autóállomány miatt. 


 


 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. április 27. 09:06
A normális eljárás! https://www.atv.hu/belfold/20180125/megdobbento-igy-szivatjak-a-magyar-autosokat-az-osztrak-rendorok Szar bontó szökevénnyel ne közlekedj! Ott a busz!
Same
2024. április 27. 09:03
15 év felett szigorított vizsga kellene évente.. ami jó átmegy, ami nem irány a bontó. Ennyi. A halálos baleseteket nézve a tv-ben mindig ezekben hall ak meg sajnos. Amúgy meg elég megnézni hány 200.000 Ft os autót árulnak érvényes műszakival. Fel volt háborodva a magyar, hogy az osztrákok agyon büntetik őket minden szaré mert nem jó az autó állapota. Itt is ezt kellene!
Dictator
2024. április 26. 12:08
"Aki nyitott szemmel jár, rengeteg 25-30 éves autót láthat végletekig elkopott gumikkal, füstölő motorral küszködve, szétrohadt karosszériával, de még érvényes papírokkal." Lehet, hogy ez BAZ cigányfalvaiban így van. De a mai autók meg sem fogják érni a 25-30 évet, már jóval előbb üzemképtelenebbek lesznek és szétrohadnak.
kekszalagosautistamarki
2024. április 26. 11:50
Ha van rajta műszaki, akkor a patkányok jönnek is érte, borsodi faluban valami hajléktalan nevére készített cégre megveszik, másnap 400 ezerért eladó. Patika, megkímélt, rendszeresen szervízelt KÖLTSÉGMENTES. Plusz egy százasért friss műszakival. Ha azt látod, hogy a külső gumiív ki van fújva fényesre szilikonnal ne is pazarold az idődet, ez a gépjármű lesz az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!