Gyurcsányék akcióba léptek: hiába húzta be a Kutyapárt az előválasztást, mégis rájuk indul a DK a Hegyvidéken

2024. április 19. 21:28

A Kutyapárt olvasata szerint a DK-s Élő Norbert megzsarolta őket.

2024. április 19. 21:28

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Pénteken kiderült: a Kutyapárt szerint a DK, a DK szerint a Kutyapárt az akadálya annak, hogy legyőzzék a Fideszt a XII. kerületben. Kovács Gergely múlt héten megnyerte az ellenzéki előválasztást a kerületben, így elvileg ő lett volna az egyedüli kihívója Fonti Krisztina jelenlegi alpolgármesternek. Így a korábbi viccpárt olvasata szerint a DK-s Élő Norbert megzsarolta őket: ha nem indulhatnak a megbeszéltek ellenére ők 4 körzetben, akkor a DK majd elindul a Kutyapárt ellen minden egyéni körzetben, illetve azt is kikötötték, hogy ne induljon a Kutyapárt Óbudán meg Újpesten meg a VII. kerületben, mert különben „összehozza a fideszes győzelmet a Hegyvidéken”.

Minket ilyen hülyeségekkel zsarolni nem lehet, így Norbi arra jutott, hogy akkor a DK elindul az összes egyéni körzetben a kerületben, ahol a Kutyapárt” 

– írták a kutyák közleményükben. „Ha valóban így alakul, és elindul ellenünk minden körzetben a DK és az MSZP, igaziból szerintem akkor is nyerhetünk” – írták. 

Mégis lesz kihívója ellenzéki oldalról a Kutyapártnak

Élő Norbert Facebook-on reagált a Kutyapárt közleményére. Szerinte nem igaz, hogy ő és a DK lehet az akadálya annak, hogy sok év után ne fideszes vezetése legyen a XII. kerületnek.  „A DK a kerületi előválasztást megelőző Kutyapárt-Momentum paktumról nem is tudott, azt előlünk eltitkolták, ahogy azt Kovács Gergely korábbi nyilatkozatában büszkén el is ismerte. A DK-t – és a kerületben működő többi pártot – 

ez a titkos pártpaktum nem köti, nem is kötheti, hiszen abban nem vettünk részt, arról csak a sajtóból értesültünk. 

– ismerte el lényegében a Kutyapárt által közölteket, miszerint mégis ráindulnak a győztes ellenzéki pártra az önkormányzati választáson. „Most pedig ezt akarják erőszakosan lenyomni a torkunkon” – tette hozzá. „Az még egy viccpárttól is túlzás, hogy abban a kerületben, ahol ők adnák a közös polgármester-jelöltet, ott számon kérik a többi párt támogatását, de ahol nem ők, ott ellenjelöltet állítanak vele szemben” – fogalmazott Élő Norbert. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 


 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­á­n­y­­o­k­­ ­v­­­á­­r­n­­­a­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
billysparks
2024. április 20. 12:14
Viszonylag kevés ( nulla) az eurokommunista kommentek száma....
EX_Terminator
2024. április 20. 08:37
Úgy hogy dzsordzs szaros strómanja viszi a szavazatokat már nem jó vicc neki. Ez csak addig jó vicc neki, amíg ő viszi a helyeket a többinek meg az asztalról lehulló morzsákat dobja.
Hajnóczi Kristóf
2024. április 20. 08:33
Dog eat dog, ahogy a művelt francia mondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!