Súlyos baleset történt az M9-esen Szekszárdnál, ketten meghaltak

2023. november 08. 21:59

Három autó ütközött, több sérült is van.

2023. november 08. 21:59
null

Ketten meghaltak, amikor három személygépkocsi összeütközött szerdán az M9-es autóúton Szekszárd közelében, az utat teljes szélességében lezárták – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Azt írták, hogy az út 3-as és 4-es kilométere között történt balesetnek több sérültje is van. 

(MTI)

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. november 09. 10:06
nyúlgerinc! Ilyesmit senki sem állít, tehát hallucinálsz.
Bell & Sebastian
2023. november 08. 22:38
need-info! Nem egészen. Ha te azt hiszed, hogy autópályán vagy, mert minden körülmény erre utal, akkor nem jöhetnek szemből. Itt meg szoktak.
Bell & Sebastian
2023. november 08. 22:35
Ez csak egy fél autópálya (rendes leállósáv nélkül), aminek nem épült meg mindkét oldala, és aki nem ismeri, az M6 -os kereszteződést, könnyen pórul járhat a lehajtásnál. Volt egy időszak, amikor az M5 is hasonló állapotban üzemelt Kecskemétig, úgy használta a nép. hogy a leállósávon mentek Pestre, a "belsőn" Kecskemétre, a "külső"/középső az előzésre szolgált. Minden héten volt frontális ütközés és mentőhelikopter. Nem tudom ki felel a fejlesztésekért, de csak az M1 elmaradt bővítése akkora bűn, hogy felveti a fölérendelt miniszter(ek) alkalmatlanságát. Az M9 és a a hozzátartozó Duna híd is csak addig volt érdekes, míg a NATO ki nem fizette.
need-info
2023. november 08. 22:34
Gyorshajtás, biztonsági öv be nem kapcsolása, előzési hiba szembejövő forgalomnál... Csak a szokásos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!