Vonának is van már mobilalkalmazása

2014. március 28. 12:28

Elkészült a Jobbik és Vona Gábor androidos mobilalkalmazása, amin keresztül elérhetők a párt hírei, eseményei, de üzenetet is lehet küldeni.

2014. március 28. 12:28

Mától elérhető a Jobbik, illetve Vona Gábor miniszterelnök-jelölt saját mobilalkalmazása Androidra, néhány nap múlva pedig mindkét applikáció letölthető lesz iOS-re is. 

A Jobbik mobilalkalmazásának funkciói között megtalálhatóak a párt hírei, eseményei, elérhetőségei, választási programja és jelöltjei. Továbbá lehetőség van csatlakozásra és szöveges vagy képes üzenet küldésére is. Vona Gábor mobilalkalmazásának része a párt miniszterelnök-jelöltjével kapcsolatos érdekességek, hírek és események. Elérhető Vona Gábor bemutatkozása, álruhás országjárásának állomásai, valamint itt is megtalálhatóak az
elérhetőségek, a választási program, a jelöltek, a csatlakozás, valamint a kép- és üzenetküldés is – áll a párt közleményében.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2014. március 28. 14:22
angryvona
USsange
2014. március 28. 14:07
Magyarország ellenségei készülnek a kampánycsend nélküli szavazás napjára. A feri meg a gabi, majd akkor fog könyörögni a szavazatokért.
qccqccqcc
2014. március 28. 13:12
Utánzod Ferkót, Vona?:-)
kukagyerek
2014. március 28. 12:37
Meg, Kálmán vOlga is besegít a Jobbiknak: http://www.youtube.com/watch?v=sauiINu78GE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!