Magyar Péter jelöltje nemrég még nárcisztikus idiótának tartotta Magyar Pétert

2024. május 05. 06:57

„Bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni” – fogalmazott korábban.

2024. május 05. 06:57
Magyar Péter, fotó: Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Barna Judit egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje – írtuk meg szombaton azt a szinte példa nélküli pálfordulást, amit a jelölt megtett: négy héttel ezelőtt Barna Judit ugyanis egy kommentben arról írt, hogy szerinte micsoda alávaló színjáték, amit Magyar Péter művel, valamint hogy szerinte Magyar verbális abúzust követett el, ami szerinte gyomorforgató. „Valaki elhitte neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni?” – tette fel korábban a kérdést. Erről itt olvashatnak részletesebben.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Hang is odapörkölt a pálforduló jelöltnek

A Magyar Hang kiderítette azonban, hogy a fent említetten túl Barna Judit egyéb dolgokat is írt Magyar Péterről. Barna szerint például

bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni”.

De írt olyat is, hogy szerinte „aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni”. 

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­z­i n­­i­­­m­­­f­­o­­­m­­­á­n­­­i­­á­k­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 05. 22:15
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Jacques Foche
2024. május 05. 19:47
A végén még lebuktatjátok a nagy nehezen beépített nerügynököt, és akkor lehet újabb legendát kitalálni a következőnek.
Obsitos Technikus
2024. május 05. 16:18
Ilyen ez a popszakma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!