Biden egy izrael-gyűlölő aktivistát nevezett ki speciális tanácsadójává

2024. május 09. 16:54

Izrael-ellenes folyamatok a Fehér Házban.

2024. május 09. 16:54
President Biden Meets With Visiting Romanian President Klaus Iohannis In The Oval Office

Kép forrása: Chip Somodevilla/Getty Images

Mahed Bitart, egy palesztin-amerikai ügyvéd-aktivistát nevezett ki Joe Biden különleges tanácsadójának, írja az Euronews.

Bitar január óta a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Bizottságának a hírszerzés és a védelmi politika koordinálásért felelős igazgatója, korábban az ENSZ Menekültügyi Főbizottságánál Malajziában és az ENSZ palesztin menekülteket segélyező ügynökségénél dolgozott Jeruzsálemben. 

Mahed Bitar politikai pályafutása során foglalkozott az izraeli-palesztin ügyek irányításával az Obama-adminisztráció alatt, és részt vett Donald Trump első impeachment eljárásában is. Egyetemi évei alatt aktivistaként támogatta az Izrael bojkottjára irányuló BDS mozgalmat, valamint ő volt az elnöke a Georgetown Egyetem Diákok Palesztina Igazságáért nevű Izrael-ellenes szervezetnek, akik rendszeresen szerveznek palesztin-párti megmozdulásokat.  

Ezt is ajánljuk a témában

Amerikai zsidó rémálom

Elképesztő, de igaz: zsidóellenes zavargások rázzák meg az USA elit egyetemeit. Veszprémy László Bernát írása.

Új kinevezése, mint különleges tanácsadó, jelentős hatáskört biztosít számára az Egyesült Államok hírszerzési és biztonságpolitikai ügyeiben.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­g­­­a­z­­­i n­i­­­m­­­f­o­­­m­­­á­­­n­­­i­­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 09. 21:31
Helyes! Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
atti64
2024. május 09. 21:18
BARMOK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!!!!!!IRÁNY A DILIHÁZBA MIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommaso
2024. május 09. 21:14
survivor végtelenül hülye, s igy vitaképtelen. Kétségbeesetten próbálja cáfolni a tényszerű állitásomat, miszerint Afganisztán meghóditásába HÁROM VILÁGHATALOM is belebukott. Akárcsak survivor a cáfolatpróbálkozásába. Magyarázat az általános iskola, alsó tagozata alatti szintnek >> HA azt mondom, hogy a Honvéd és az Újpest is nyert már magyar bajnoki cimet, EZ IGAZ. És ezt nem cáfolja az, illetve ez nem cáfolja azt, hogy a Nagyvárad és a Győr is volt már első helyezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!