Mint egy akciófilmben: kocsiból lőtt rá a kisgyerekes családra egy bedrogozott férfi a 4-esen (videó)

2024. április 28. 16:20

Akár három évet is kaphat tettéért.

2024. április 28. 16:20

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Gázriasztópisztollyal az anyósülésről lőtt rá a mellette haladó kocsiban ülő kisgyerekes családra egy bedrogozott 20 éves férfi a 4-es úton – számolt be a Tények.

Ahogy az az összeállításban is elhangzott, a fiatal barátjával együtt Nyíregyházáról Debrecenbe utazott, mikor a nagy forgalom miatt torlódás alakult ki, és  csak 70 kilométer per órával lehetett haladni. A két férfi szorosan követte az előttük lévő kocsit, melynek 

sofőrjét arra próbálták kényszeríteni hogy gyorsabban menjen.

Valamivel később előzni kezdték a család kocsiját. Mikor egymás mellé értek, akkor az anyósülésen ülő gyanúsított a lehúzott ablakon keresztül – feltehetően egy gázriasztópisztollyal – szándékosan rálőtt a mellettük elhaladó kocsira.

A házaspár tagjai, akik 8 éves gyerekükkel és kutyájukkal utaztak, nagyon megijedtek, a lövés után lehúzódtak az útról. Később azonban az autós úgy döntött, hogy nem hagyja elmenekülni a lövöldözőt, követni kezdte a kocsit, leolvasta a rendszámát. Az esetről bejelentést tettek a 112-őn. 

A lövöldöző akár három évet is kaphat

A lövöldőzőt Debrecenben fogták el, pénteken pedig már bilincsben vitték a tárgyalóteremhez. 

A Tények úgy értesült, hogy a fiatal kábítószer hatása alatt állt. 

A rendőrök lőport találtak a kezén, csak úgy, mint az autót vezető férfién. 

Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, ezt a bíróság pedig el is rendelte, de a bíróság végül szabadon engedte. 

Később, ha elítélik, akár három évet is kaphat – ismertették a riportban.

Az összeállítást alább tekintheti meg:

 

 

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. április 29. 20:48 Szerkesztve
Azért a BM szóvivő hogy kerülhet ilyen rút kiskacsa arccal a nézők elé? Elsőre azt hittem, hogy őt látom.:https://mandiner.hu/belfold/2024/04/21-eves-ferfit-gyanusitanak-a-szentesi-csaladanya-meggyilkolasaval (21 éves férfit gyanúsítanak a szentesi nő meggyilkolásával) Tudom már régóta nincs képernyőképességi követelmény, de a nepotizmus nem süllyedhetne yardon belül ilyen mélyre. Nem sokáig fogjuk látni, merg organikusan is agybeteg, (ez nem vicc, sajnos)
atti64
2024. április 29. 07:45
KB 20 ÉVET ADNÁK A MAJOMNAK HOGY LEGYEN IDELYE GONDOLKODNI DE HA NINCS MIVEL CSAK ULJÖN A SAROKBA 20 ÉVIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paperfellow
2024. április 29. 03:55
A 20 éves mióta fiatal? Teljes felelősségű felnőtt.
tetx
2024. április 28. 20:59
Ez hogy a faszomba csak max 3 év?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!