Rendőrök mögé bújt Gyurcsány Ferenc Sárbogárdon

2021. július 16. 11:42

Nem válaszolt a sajtó kérdéseire a Demokratikus Koalíció elnöke.

2021. július 16. 11:42
null

Gyurcsány Ferenc utcafórumot tartott Sárbogárdon, ahol a sajtó a többkulcsos adórendszerről szerette volna őt megkérdezni. Az utcafórumon ellentüntetők fogadták a volt miniszterelnököt, ám mint a felvételen látható, megakadályozta a rendőrség, hogy az ellentüntetők véleményt nyilváníthassanak, és a sajtó munkatársait is akadályozták a munkavégzésben: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 20. 15:39
Szerintetek így izzad egy absztinens?
syphax
2021. július 18. 10:07
P.C.: FLETÓ EGY "KIKÖPÖTT"-TŐRŐLMRTSZETT JÁMPEC!!!
syphax
2021. július 18. 10:05
Az '50-es, '60-as évek kedvelt és gyakran használt "jassz szava" volt a JÁMPI a JÁMPEC! A DOLOGTALAN SEMMIRE NEM JÓ, NEM ALKALMAS, here férfiembert nevezte így a nagyvvárosi ARGÓ. Azazhogy: az önmaga fényezésére--ruházatára, hajviseletére, de NAGYOTMONDÁSÁRA igencsak "adó" KRAPEKOKAT neveztük JÁMPECNEDK....anno, így. Akiknek a "tudása" azután ki is merült mindebben. MA A MUNKAALAPÚ TÁRSADALMI ÉRDEMRENDSZER KIMUNKÁLÁSA IDEJÉN IGENCSAK TALÁLÓ EZT A SZÉLHÁMOS-SENKIHÁZI NIEMANDOT A RÉGI TITULUSSAL JÁMPECNEK ÁPOSZTROFÁLNI!!!
syphax
2021. július 18. 10:02
FLETÓ A JÁMPEC Az '50-es, '60-as évek kedvelt és gyakran használt "jassz szava" volt a JÁMPI a JÁMPEC! A DOLOGTALAN SEMMIRE NEM JÓ, NEM ALKALMAS, here férfiembert nevezte így a nagyvvárosi ARGÓ. Azazhogy: az önmaga fényezésére--ruházatára, hajviseletére, de NAGYOTMONDÁSÁRA igencsak "adó" KRAPEKOKAT neveztük JÁMPECNEDK....anno, így. Akiknek a "tudása" azután ki is merült mindebben. MA A MUNKAALAPÚ TÁRSADALMI ÉRDEMRENDSZER KIMUNKÁLÁS
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!