Táblagép a mobilweb királya

2012. június 23. 08:20

Jön a Microsoft végre saját eszközzel, és az Androidnak is meg kell mutatnia, hogy képes olyan alternatívát kínálni, amit egykor az iPhone esetén tudott.

2012. június 23. 08:20
Dobó Mátyás
Doransky

„A jelenlegi mobilwebes piacot két szereplő uralja, az Apple a maga 2 készülékével és annak különböző verzióival és a Samsung, ami bár a készülékeivel egyenként nem ér el túl nagy részesedést, de együttesen nagyon sikeres a stratégiájuk.

Hogy a táblagépes piac fogja dominálni a mobilwebet, abból is látszik, hogy egyébként kis részesedéssel rendelkező eszközök is, mint a Huawei IDEOS S7 is képes bekerülni a toplista elejére.

És még alig beszélünk pár eszközről, míg a telefon piacon elképesztő túlkínálat van, addig a táblagépek esetén ez már egyáltalán nem mondható el.

Ezen a piacon valószínűleg 2012, de leginkább 2013 fog jelentős változásokat hozni, jön a Microsoft végre saját eszközzel, és az Androidnak is meg kell mutatnia, hogy képes olyan alternatívát kínálni, amit egykor az iPhone esetén tudott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. június 25. 09:55
A Mikorosoft eddig az államok és kormányok korrumpálásával szerzett magának monopolelőnyöket. S ehhez Mo is hozzájárult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!