Esélye nem volt az ukrán Abrams harckocsinak: simán kiütötte az orosz Lancet drón (VIDEÓ)

2024. május 06. 15:49

Egy pillanat tört része alatt vált semmivé több millió dollár.

2024. május 06. 15:49

Nyitókép: DOMINIKA ZARZYCKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Új felvétel jelent meg egy orosz Telegram-csatornán egy amerikai gyártmányú Abrams harckocsi elleni orosz támadásról. A harckocsira egy Lancet páncéltörő drónt küldtek rá az oroszok, nagyon úgy fest, hogy a harcjármű kiégett – szúrta ki a Portfolio.

A lap kiemelte, hogy a Lancet-drónt széles körben Oroszország egyik legjobb fegyverének tartják, mivel ez a páncéltörő robbanófejjel felszerelt pilóta nélküli repülőgép önmagában felelős az ukrán járműveszteségek jelentős hányadáért.

Ez a kamikaze-drón egy jól irányzott találattal képes a legtöbb ukrán páncélozott járművet harcképtelenné tenni.

Az újonnan megjelent felvételen az látható, ahogy egy Lancet drón célba vesz egy amerikai gyártmányú M1A1 Abrams harckocsit valahol Avgyijivka körül. A felvételen az Abrams tank füstöni kezd, majd lángra kap. A Lancet drón egyébként 35 ezer dollárba került, ezzel szemben egy Abrams harckocsi akár 10 millió dollárba is kerülhet.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kiakadtak az oroszok Magyarországra

„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­­g­a­z­­i n­­­i­m­­f­­o­m­­á­­n­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
remi
2024. május 06. 18:17
A ruszki vojenkorok a 7. és a 8. abrams kilövését jelentették ma, az egyikről még nincs videó. Vásington díszíben idegösök lesznek, már a múlt héten parancsba adták, hogy az abramsokat vigyék el a front közeléből. A qtya ott lehet elásva, hogy a 46-osnak viszont csak kizárólag nyugati fegyverzete van (120 db bredlit kapott az elején, plusz az összes leo2-t és abramsot) úgyhogy nem tud mással a frontra menni.
connorj
2024. május 06. 17:47
Békét: https://szentkoronaradio.com/blog/2022/06/20/ukrajna-es-a-zsidok-az-antikrisztus-eljovetelenek-ujabb-allomasa/
Zolotarjov
2024. május 06. 17:22
Nem minden sivatag..:) https://youtube.com/shorts/wjJJH3gZnRg?si=ltS-Bxz_B-9RTCKE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!