Brutális videón, ahogy botokkal vernek izraeli diákokat Amszterdamban

2024. május 06. 22:42

A biztonsági személyzet szinte tétlenül nézte végig az inzultust.

2024. május 06. 22:42

A Visegrád24 X-csatornáján közzétett videóban jól látható, ahogy Izrael-ellenes diákok és aktivisták botokkal felfegyverkezve támadnak zsidó diákokra az Amszterdami Egyetemen, amiért azok ki merték fejezni nemtetszésüket az egyetem megszállása ellen.

A felvételek tanúsága szerint a biztonsági személyzet szinte tétlenül nézte végig az inzultust.

Az esetről készült videót alább tekinthetik meg:

Közben a flandriai Genti Egyetem diákjainak egy csoportja, mintegy száz hallgató, hétfő reggel elfoglalta az oktatási intézmény kampuszát, és

felszólította az igazgatótanácsot, hogy szakítsa meg a kapcsolatokat Izraellel,

valamint vállaljon erőteljesebb kötelezettségeket a zöld átállás mellett. Mivel az igazgatótanács nem válaszolt megkeresésükre, a diákszervezetek tagjai most megkezdték a kampusz megszállását.

Terveik szerint a demonstráció szerdáig tart.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Izrael Állam politikájának kritikája lehet jogos, sőt! Csak a Föld színéről való eltörlésével ne tessék kacérkodni. Kacsoh Dániel írása.

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­­g­a­­z­i n­i­m­f­­­o­m­­á­­n­­­i­­á­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 07. 19:49
Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutalisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
Szuperszig
2024. május 07. 11:10
Ezek ugyanazok a hollandok, aki Sebrenicanál is védték a demokráciát?
auditorium
2024. május 07. 08:44
Mit szól hozzá Mr Rutte ? Nem aggódik ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!