Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Kőkemény igazsággal szembesítette az európaiakat egy szőke, kékszemű lány a migránsokkal kapcsolatban (VIDEÓ)

2024. április 29. 08:53

Mostanra több mint 30 millióan voltak kíváncsiak rá, még Elon Musk is felkapta a fejét.

2024. április 29. 08:53

Nyitókép: Eva Vlaardingerbroek/Facebook

 

Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor megosztotta a CPAC Hungary-n elmondott teljesen beszédét, amely miatt szerinte „az establishment teljesen megőrül.

Kimondtam a tiltott igazságot: A Great Replacement (Nagy Csere) már nem elmélet – ez a valóság. 

A fehér európaiakat egyre gyorsuló ütemben cserélik le a saját országukban, és ez a civilizációnk végét fogja jelenteni, ha nem fordítjuk meg a dolgokat.”

Eva Vlaardingerbroek rámutatott, Orbán Viktor kiáll mindenért, amit gyűlölnek a brüsszeli bürokraták, megvédi a saját népe érdekeit, a valós európai értékeke.

Hamarosan megjelenik az az interjú is amit Eva Vlaardingerbroek adott kollégánknak itt a Mandineren, és amelyben Magyarországról beszél a holland kommentátor. 

 

 

A videót azóta szinte 38 millióan látták, sőt még Elon Musk az X tulajdonosa is reagált rá.

Elmondja, hogy a Great Replacement (Nagy Csere) elmélettel az a probléma, hogy nem foglalkozik az alacsony születési arányok alapvető problémájával.

A rekordalacsony születési arányszámok a népesség összeomlásához vezetnek Európában és még gyorsabb népesség összeomláshoz Ázsia nagy részén. Ázsiában alacsony a bevándorlás, tehát nem történik „csere”, az országok egyszerűen zsugorodnak.

Ha ez nem fordul meg, akkor a Föld minden olyan országa, ahol alacsony a születési ráta, kiürül az emberektől, és romba dől, mint a sok régen kihalt civilizáció maradványai, amelyeket látunk.

Eva Vlaardingerbroek erre válaszolva kifejti, hogy mindkét kérdés igaz – és összefügg egymással. „Nyugaton a tömeges migráció révén történő lakosságcsere alacsonyan tartja az őslakosok születési arányát, mert hatalmas pénzügyi és kulturális terhet ró társadalmainkra és jóléti rendszerünkre”.

A mi berendezkedésünk aktívan megnehezíti az őslakosok számára a gyermekvállalást a romboló politikájukkal. Például a fehér fiatalok egyre később hagyják el szülői házukat, mert egyszerűen nincsenek megfizethető lakások. A legtöbb szociális lakást a bevándorlók kapják, akik elsőbbséget élveznek az őslakosokkal szemben.

Ráadásul az a narratíva, hogy „szükségünk van bevándorlókra”, mert elöregedő népességünk van, tévhit. A harmadik világból származó bevándorlók behozatala csak tovább növeli a sérülést. Például a 2019-ben Hollandiában tartózkodási engedélyt kapott menedékkérőknek csak 20%-a kapott munkát 2023-ban, ami azt jelenti, hogy a többi 80% szociális juttatásokból él – így még nagyobb nyomás nehezedik a jóléti államra.

És az anyagi szempontok mellett a posztmodernizmus, a nihilizmus és a kulturális relativizmus évtizedei következtében a fiatalok számára óriási a vallási/kulturális ösztönzők hiánya a családalapításra. Mindannyian ismerjük a példákat arra, hogy a baloldal aktívan lebeszéli a fehér embereket a gyermekvállalásról, vagy azzal, hogy ez „rosszat tesz az éghajlatnak”, vagy azzal, hogy el kell pusztítani a „patriarchátust”, és ki kell törni az „elnyomó társadalmi konstrukciókból”, például az anyaságból.

Én azt mondanám, hogy azonnal le kell állítanunk a tömeges migrációt, haza kell küldenünk azokat az embereket, akiknek nincs joguk itt lenni, és nem tesznek mást, csak elveszik és tönkreteszik a társadalmainkat – ÉS aktívan ösztönözni és újra lehetővé tenni, hogy az őshonos lakosságnak gyerekei legyenek.” – zárta gondolatait a holland politikai kommentátor.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cisco
2024. április 29. 22:08
Megdöbbentő, hogy ilyen hollandok is vannak. .
polárüveg
2024. április 29. 15:02
Intelligen, lényeglátó, igazat szóló, mindezt a fiatalok nyelvén fiatalként. Emlékeztet a fiatal Orbán Viktorra. Ilyen fellépés most Nyugaton villámként hat.
Patika
2024. április 29. 14:04
Csak azt nem értem miért kell ahhoz egy szőke nő, hogy megmutassa a lyukakat a szitán...
zsolti123
2024. április 29. 12:47
Szépen bemutatkozik a bevándorláspártiak képviseletében Novicsok-5
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!