Hihetetlen felvételen, ahogy elsőre nem tudott landolni a Wizz Air járata Madeirán (VIDEÓ)

2024. március 13. 09:35

Nem lettünk volna az utasok helyében.

2024. március 13. 09:35

Nyitókép: Instagram

Egy Instagramra felkerült videó szerint egy hihetetlen meredek és szinte függőleges átstartolást hajtott végre a Wizzair Airbus A321NX repülőgépe Madeirán. Nem először történik hasonló a Wizz Air járataival a Portugáliához tartozó szigeten, tavaly hasonló módon kellett átstartolnia egy Budapestről induló gépnek. 

A veszélyes jelenet alább tekinthető meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­g­ö­s­­­ ­­l­­­á­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­á­r­n­­a­k­­­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
DBZ22
2024. március 13. 11:00
Pont tegnap tudtam meg hogy idén május végén megyek a szigetre :) Tényleg említették hogy ott ez mindennapos dolog , sokszor repültem már de eddig csak kétszer volt " átstartolásunk " még Malév géppel és mindkét esetben Rinas ( Albánia ) volt a helyszín .
bf109g14
2024. március 13. 10:13
A hihetetlen az lenne, ha soha nem érne földet, vagy ha mégis megpróbálták volna letenni. Teljesen hibátlanul jártak el a pilóták, semmi extra. De ezt a címadást nem láttuk jönni! Oldalról (is) befúvó erős, lökéses szélben leszállni nem kezdőnek való, egy pillanat alatt ott találja magát a pilóta, ahol nem akart lenni. Olyan, mintha az autópályán egyszercsak a másik sávba ugrana a kocsi.
robogo72
2024. március 13. 10:08 Szerkesztve
"A veszélyes jelenet alább tekinthető meg" Ha nem lenne átstart, na az lenne csak igazán veszélyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!