Oroszország is megszólalt a krími hídrobbantásról

2023. július 17. 11:27

A robbanásban két ember veszette életét.

2023. július 17. 11:27

Az orosz Nyomozó Bizottság szerint a krími híd ellen terrortámadás történt, amelyet az ukrán különleges szolgálatok hajtottak végre – derült ki a hatóság sajtószolgálatának hétfői közleményéből. A TASZSZ orosz hírügynökség által ismertetett dokumentumban a hivatal azt írta: „A nyomozás szerint július 17-ére virradó éjjel a Krími híd egyik szakaszát megrongálták az ukrán különleges szolgálatok által elkövetett terrorcselekményben. 

Két civil – egy férfi és egy nő, akik a hídon közlekedő személygépkocsiban utaztak – meghalt. Kiskorú lányuk megsérült.”

Az orosz Nemzeti Terrorellenes Bizottság arról számolt be, hogy a Krími hidat két „két vízfelszín felett haladó ukrán eszköz” támadta meg. A dokumentumot a RIA Novosztyi orosz hírügynökség idézte, amely szerint: „Három óra öt perckor két pilóta nélküli ukrán eszköz támadást hajtott végre a Krími híd ellen”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. július 17. 13:03
Újabb nagy lépés a kibontakozó béke felé! Azért van bennem némi kíváncsiság, hogy a zsidóság, az ukránok mellé, kit fog a közeljövőben felvonultatni, belerángatni a háborújukba..!
connorj
2023. július 17. 12:38
Kijevi polgárok! Irány a metró....
Pandaka pygmaea
2023. július 17. 12:01
"Oroszország bejelentette a gabonaegyezmény felmondását >>> A gabonaegyezményről szóló megállapodásokat ténylegesen felmondásra, leállításra került – közölte Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő.... “A fekete-tengeri megállapodásokat a mai napon ténylegesen leállították. Ahogy az Oroszországi Föderáció elnöke korábban mondta, a határidő július 17-én jár le. Sajnos, ezeknek a fekete-tengeri megállapodásoknak az Oroszországra vonatkozó része eddig nem teljesültek. Ezért megszűnik” ---– mondta Peszkov. Hangsúlyozta, hogy amint a megállapodások orosz része teljesül, Oroszország “azonnal visszatér ennek a megállapodásnak a végrehajtásához”.
Bájron
2023. július 17. 11:59
Tökös veréb vagy te ahhoz buzikám!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!