Újraindult a személygépkocsi-forgalom a Krími hídon

2022. október 08. 18:01

A teherautók komppal kelhetnek át a Kercsi-szoroson.

2022. október 08. 18:01
null

Újra közlekedhetnek a személygépkocsik a robbanások és a tűz következtében részben megsemmisült, Krímre vezető hídon – számol be az Index a RIA Novosztyi orosz hírügynökségre hivatkozva. A teherautók komppal kelhetnek át a Kercsi-szoroson. A rendőrök egyszerre csak tíz autó továbbhaladását engedélyezik annak érdekében, hogy hatékony ellenőrzést lehessen végezni.

Nyitókép: Kompátkeléshez állnak sorban autók 2022. október 8-án, miután az orosz Nemzeti Terrorizmusellenes Bizottság állítása szerint felrobbant egy teherautó az Ukrajnától elcsatolt Krímet és Oroszországot a Fekete- és az Azovi-tenger között összekötő Krími híd közúti oldalán. Legalább három ember életét vesztette, az útpálya érintett szakasza beomlott, a vasúti hídon egy tartálykocsikból álló szerelvény kigyulladt.MTI/AP

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Inez
2022. október 09. 00:11
Hű!, de sok itt ma libsi náci! Tán rajzás van? Elszabadultak az ellenzéki feromonok? Netán, igaza van itt valakinek és az újra reggelt gecik, netán egy, kettő, több néven, ontják világmentő, valójában a rontás virágait, az apokalipszis elhozatalát remélő névtelen senkik? Csak szólok, ha az általatok remélt világrend bekövetkezik, nos, Ti, ott, csak egy névtelen senki robotok lesztek, a szűk globalista elit kiszolgálásában, hatalmuk és vagyonuk gyarapításában. Na, jó! esetleg kinyalhatjátok a seggüket. És, az már kitüntetés lesz, amúgy marad a retkes, gombás talpuk. Végül is, Ti! erre születtetek, CSICSKÁNAK!
Paskai
2022. október 08. 21:47
Bátor dolog kocsikázni mostanában azon az Agatha Christi pszichózisát lehelő hidacskán. A világ kincséért se hajtanék át rajta.
B_kanya
2022. október 08. 20:48
UKRÁN NÁCIK ZOKOGJATOK! Lehet okádni, mocskolódni, Putyin kukacáról álmodozni is :) https://www.youtube.com/shorts/iMihIpBV2ug
Akitlosz
2022. október 08. 20:43
Na de sokáig tartott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!