Nagykutyák mozgásban: az orosz hadsereg fosztogathatja a svéd traffipaxokat

2022. október 20. 16:12

A kibelezett traffipaxok sejtelmesen pont olyan kamerát használtak, mint amilyeneket az orosz drónok is.

2022. október 20. 16:12
null

A svéd Aftonbladet információi szerint az elmúlt 24 órában legalább három sebességmérő kamerát loptak el az E16-os út mentén, Hofors és Falun között – számolt be róla a 168 Óra. A legérdekesebb dolog az esetben, hogy

a sebességmérőkben pontosan olyan Canon DSLR fényképezőgépek vannak, mint amiket az ukránok az orosz drónokban is találtak. 

A Svéd Biztonság Szolgálat szóvivője elmondta, hogy hallottak a traffipaxok fosztogatása és az orosz drónok közötti feltételezett kapcsolatról, s ugyan tudomásuk van erről a feltételezésről, de nem áll módjukban részleteket megosztani a hírszerzési munkájukkal szerzett információkról.

Nyitókép: YouTube

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uppsala
2022. október 24. 13:23
A Katonai föiskola és a Közlekedésügyi hatóság szakértői szerint nincs köze az orosz drónokhoz; az oroszoknál Canon van, itt pedig Nikon. Ez egy kicsit vicces, mert történelmileg az oroszt kellene Nikon-nak hívni, Nikon pátriárka után, akinek sikerült elérni egy egyházszakadást egészen apró dolgok miatt. A hozzáértők szerint van kereslet a fekete piacon az oroszok nélkül is.
zuriktodor
2022. október 21. 09:19
Legalább hármat!!! Ezt már tényleg nem hiszem el.
7tttt
2022. október 21. 08:26
Azt mondták Iráni drónokat használnak.Ezek szerint kamera nélkül veszik?:):)
Nabakker
2022. október 21. 07:24
Fosztogatja, vagy osztogatja? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!