Nem engedik be a kamionokat Szlovákiába

2020. március 27. 17:22

Néhány kivétel azért akad.

2020. március 27. 17:22

Azonnali hatállyal lezárja közúti határait Szlovákia a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsi forgalom előtt Lengyelország, Csehország, Magyarország és Ausztria irányába és onnan – közölte az MTI-vel pénteken a szlovák rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az intézkedés – amelyről egyelőre nem közölték, hogy mennyi időre szól – nem vonatkozik az élőállatokat és gyorsan romló árut szállító gépjárművekre. Ugyancsak beengedik azokat a tehergépkocsikat, amelyek árujukat Szlovákiában rakodják ki. Az intézkedést a szlovák rendőrség a határokon létrejött torlódásokkal, illetve az ebből adódó balesetveszély megelőzésének szükségességével indokolta.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Django
2020. március 28. 04:34
szidhatjátok a szlovákokat, de egyszerűen nem tehetnek mást miután a 80 kilométeres szlovák szakasz Rajka és Kuty közt megtelt kamionnal. a magyarok okozzák a torlódást. Müller Cecil rendelete értelmében karanténba kell tenni az összes magyar sofőrt, a jegyzőkönyvezéssel meg elmegy 10-15 perc személyenként.
Amondó
2020. március 27. 23:32
Más szempont. Ellenőrzi-e valaki, - nem csak a Felvidéken - hogy a kamion rakterében az áru között lapulnak-e egyéb utasok?
Christi de Templo
2020. március 27. 19:30
Másszál szépen vissza a pöcegödörbe . Oda hánnyál inkább. Bűzös xarkupac.
Marcus Crassus
2020. március 27. 18:53
Nem látom a józanészt ebben... Az áruforgalmat miért kell leállítani ? Persze akik hozzájuk viszik a cuccot azok mehetnek... Felesleges, kis gecziskedö lépésnek tartom ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!