Az amerikaiak szerint kudarcot vallott az orosz Sátán II. rakétatesztje

2023. február 22. 11:59

Biden ukrajnai tartózkodása alatt akartak tesztelni az oroszok.

2023. február 22. 11:59
null

Amerikai tisztviselők szerint ballisztikus rakétát akartak tesztelni az oroszok, mikor Joe Biden épp Kijevben tárgyalt Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. Úgy tudni, hogy az oroszok egy interkontinentális ballisztikus rakétát akartak kilőni. A CNN névtelen forrásai szerint az oroszok előre értesítették Washingtont a tesztről, a tisztviselő szerint

nem jelentett az esemény kockázatot az Egyesült Államokra. 

A lap forrásai szerint a Sátán II-nek nevezett rakéta egyszerre több nukleáris robbanófejet is tud hordozni, ám a kísérlet kudarcot vallott. Nem ez lett volna az először tesztje a rakétának, a tisztviselők szerint amennyiben sikerrel zárul a teszt, azt biztos örömmel közölte volna az orosz elnök keddi évértékelőjében. 

***

Nyitókép: Orosz védelmi minisztérium/AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. február 23. 11:23
Ezek ilyen szélső európai értékek, az oroszok lenézése, kigúnyolása, aztán meg hüledezni, hogy mi történik Ukrajnában. Nyomjátok csak balfaszok.
Kotucso
2023. február 22. 21:21
CNN. Fake news.
VeJoLa
2023. február 22. 20:56
Hogy meglepődnének, ha élesben működne!
Kivűlálló
2023. február 22. 17:25
CIA hazudik, hazudik és hazudik! Nemhiába no...! Elintézték Biden-nek is, hogy nyerjen az elnökválasztáson..! A "demokrácia" már csak így működik a "prérikutyáknál"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!