Windowsra csábító Android alkalmazás a Microsofttól

2013. május 8. 17:27

A Microsoft által fejlesztett androidos alkalmazás a felhasználó egyéb kedvenc alkalmazásain keresztül édesgeti magához az okostelefonozókat.

Érdekes módját választotta a Microsoft felhasználótoborzásnak. A vállalat mobil platformját, a Windows Phone-t gyakran éri a vád, hogy az Androidhoz és az iOS-hez képest gyenge az alkalmazásellátottsága. Bár a Windows Phone-ra írt alkalmazások száma valóban elmarad a versenytársakétól, az alkalmazások száma erősen növekszik.

A Microsoft most egy olyan alkalmazást jelentetett meg a Google Play Store-ban, ami telepítés után feltérképezi, milyen más alkalmazások találhatók a készüléken, majd megkeresi ezek megfelelőit a saját alkalmazásboltjában. Ha valaminek nincs meg az eredeti fejlesztő által készített windowsos változata, akkor helyette egy hasonló alkalmazást mutat be.

De ami majdnem az, az nem az, és ezt a felhasználók tudják a legjobban. Hogy magát az alkalmazást vagy a módszert értékelték, azt döntse el mindenki maga, de tény, hogy a Switch to Windows Phone meglehetősen alacsony pontszámokat kapott:

 
Az alkalmazás a mi régiónkból nem letölthető, de az adatlapja itt megtekinthető
A bejegyzés trackback címe: http://android.mandiner.hu/trackback/8578