PubHunter, egy új magyar közösségi alkalmazás

2013. február 11. 12:59

Már régóta vártuk a Foursquare hazai sporttársát, aki jön, lát, adatbázist épít, informál, és ha mással nem, akkor legalább a hazai pálya előnyeit kihasználva fekteti hátlapra az ős-becsekkolóappot. Íme az eddigi legkomolyabb kihívó, ismerjétek meg a PubHuntert!

 „Igaz, a PubHunter esetében maga a csekkolgatás másodlagos, sokkal inkább egy kuponos kedvezményezéssel kombinált közösségi kocsma-, étterem-, bár- és bulikereső alkalmazásról van szó. Az ingyenesen elérhető app még csak most indult el, de már így is több mint 1200 egységről ad tájékoztatást. Ez a szám folyamatosan nő, a szerkesztők ebben a pillanatban is lapátolják be a vendéglátóipari egységek és események adatait. Ha szeretnéd látni a kedvenc kocsmádat is a kínálatban, akkor te is beküldheted, címestül, nyitvatartási időstül, stb. Az alkalmazás offline módban is használható. az adatbázis így is elérhető és részletesen kereshető, de a teljes élményhez Facebook regisztráció szükséges.ƒ"

„A PubHunter szerves része a kuponrendszer. Ennek segítségével a helyek időnként kedvezményeket biztosíthatnak a szórakozni vágyóknak. Például úgy, hogy ha valahol rázendítenek egy akcióra, arról a felhasználó értesítésbe csomagolt kupont kap, amit a helyre érve tud aktiválni az alkalmazás segítségével. Azon se lepődjetek meg, ha az adott helyen egy QR-kódot leolvasva juttok egy jópofa kedvezményhez, mert a pubhunterező vendéglátósok ilyenre is vetemedhetnek.

Ők egyébként önállóan, saját maguk szervezhetik meg a kuponkampányaikat az erre kialakított adminisztrációs felületen, ahol a profiljukat, adatlapjukat is menedzselhetik. A rendszer némileg emlékeztet a Google hirdetési modelljéhez, a helyek kreditet tölthetnek fel, ami csak a beváltott kedvezmények után csökken."

A bejegyzés trackback címe: http://android.mandiner.hu/trackback/6941