Történész: Orbán és Soros csatája egy világtörténet (VIDEÓ)

2024. május 06. 13:28

„Orbán Viktor odaállt vele szemben és azt mondta, hogy te vagy az, aki be akar ide hozni migránsokat” – fogalmazott Schmidt Mária.

2024. május 06. 13:28
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A XXI. Század Intézet Új idők című sorozatának ötödik köteteként jelenik meg G. Fodor Gábor, az intézet stratégiai igazgatójának Orbán kontra Soros. Három fejezet Orbán és Soros négy évtizedes küzdelméről című könyve.

Ahogyan Schmidt Mária, Széchenyi-díjas történészprofesszor, az Intézet főigazgatója fogalmaz a könyv előszavában, ez a kötet „két kimagasló tehetségű magyar emberről szól”, akiknek „párviadala mára a világpolitika fő frontjává vált”, ahol az „egyik oldalon a szuverenistákat képviselő Orbán áll, a másikon a globalista, egyneműsítő, birodalmi erőket megtestesítő Soros.” Így fogalmaz: „G. Fodor Gábor könyve erről a párviadalról szól. Lényegre törően és közérthetően világít rá a célokra, az okokra és a mögöttük meghúzódó eltérő világképekre.

 Egy hazafi és egy világfi harcára – a jövőnkért.”

A történész a Bayer showban azt mondta a könyvről, hogy „ez egy világtörténet”. „Az, hogy Orbán szembe mert fordulni, nevesíteni merte a világ egyik legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberét, akinek a nevét addig csak suttogóban merték kimondani, vagy pedig egyáltalán nem...

Orbán Viktor odaállt vele szemben és azt mondta, hogy te vagy az, aki be akar ide hozni migránsokat,

te vagy az, aki szervezed a káoszt világszerte mindenhol.”

A Bayer show legújabb adását itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­i n­­­i­­m­­f­o­­m­­á­­n­i­­­á­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
google-2
2024. május 06. 22:11
Hajrá, Orbán! Neked szurkolunk.
Mindenhova
2024. május 06. 19:45 Szerkesztve
Szerintetek azÓbán és minden követője hülye, birka csicska ect., ennek ellenére mégis itt vergődtök közöttünk. Most akkor ki is a hülye? :D (még a dislike-ot is csak nagy jóindulattal érdemlitek)
Tommaso
2024. május 06. 17:15
Orbán és csicskásai, pl. ez a Menczer, azzal az alapjaiban HAMIS -HAZUG narrativával próbálkoznak, hogy a Nyugatot vádolják a 2022 februári, valójában RUSZKI AGRESSZIÓVAL. Pedig a Nyugat ill a NATO senkit nem támadott meg, még csak nem is lőttek egyet sem. A Nyugat - ellentétben Orbánnal - nem háborúpárti, hanem a népek szabadsága, függetlensége, és szuverenitása pártján áll. azaz mindenben a másik oldalon, mint Putyin és hű csicskása, ORBÁN. Orbán HAZUGSÁGÁT az fokozza HAZAÁRULÁSSÁ, hogy országunkra - mindig és jelenleg is - hatalmas veszélyt jelentő Ruszki Birodalmat segiti régi, bolsevik poziciói visszaszerzésében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!