Szijjártó az olasz antifa nőről: „Tegyük őt a Hősök Terének közepére és mutassuk meg, hogy ez Európa jövője?” (VIDEÓ)

2024. május 10. 10:02

„Önök azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán” – szögezte le a külgazdasági és külügyminiszter.

2024. május 10. 10:02

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Lapunk korábban beszámolt róla, hogy Ilaria Salist az európai parlamenti választásokon jelöltként indítja a Vörös-Zöld Szövetség nevű olasz politikai formáció, amely megerősítette, hogy a Magyarországon fogva tartott nő felkerült a listájukra. Május elejére már egy újabb párt, a Hatalmat a népnek! (PaP) biztosította együttműködéséről Salist.

Ezt is ajánljuk a témában

Szijjártó Pétert újságírók azzal faggatták, zavarja-e, hogy egy leendő EP-képviselő egy magyar börtönben ül.

„Önök azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán. Tényleg védjük az ilyen embereket?

Tényleg az ilyen embereket tekintjük hősöknek?”

– tette fel a kérdést Szijjártó Péter.

„Nem találtak szélsőjobboldali embereket, ezért vadásztak olyan emberekre, akik fekete öltönyt vagy fekete ruhát viseltek, és kevesebb hajuk volt, mert azt gondolták, hogy ők szélsőjobboldaliak,

és megverték őket az utcán, nyíltan”

– szögezte le a külgazdasági és külügyminiszter.

„Most hősként kell tekinteni rá? Ugyan már, hol élünk? Sajnálom, hogy börtönben tartjuk, mit csináljunk vele? Tegyük őt a Hősök Terének a közepére és mutassuk meg, hogy ez Európa jövője?” – tette fel a költői kérdést Szijjártó Péter.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­­g­a­­­z­­i n­­­i­­­m­­­f­o­m­á­­n­­­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 17. 06:20
A rohadék köpcös geci cigány kiszabaditotta a magyarverő zsidó kommunista terroristát a börtönből! A zsideszes geci zsidócsicskáknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
Zolt
2024. május 13. 18:28
Ahhoz hogy mindenki meglássa a valósságot,a sértetteknek meg kelle engedni,hogy hasonlóan járjanak el velük. Utána szabadon elvihető a hulla.. Esetleg,ha a sértett úhgy gondolja 1 millió euróért Megbocsájthat... Valahogy a jog nem védi a az átlagembert kellően,inkàbb az elkövetőket védi. Amúgy hogy kiket akart terriorizàlni lényetlen mit állít. Odalépett volna valaki nyakon vágja belehal most az lenne a bűnöző aki megvédte az ismeretlen társat egy ismeretle vadállattól,mert ez nem ember az ember tud gondolkodni előrelátni ez csak öszönös állati cselekedet volt, Figyelemfelkeltés...hogy én ezt is megtehetem.
Teréz Pitykéz
2024. május 10. 19:20
ott rohadjon meg a börtönben a tetves retkes szájbabaszott kommunista fattyú …
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!