Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék közlekedési káosza már kisvállalkozókat tesz tönkre (VIDEÓ)

2024. május 14. 11:37

A pőpolgármester-jelölt egy fodrásszal beszélgetett, aki elmondta: több évtizedek óta hozzá járó vendége hagyta ott a belvárosi káosz miatt.

2024. május 14. 11:37

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

 

Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára posztolt egy videót, melyben egy fodrász nővel beszélget arról, hogy a Karácsony Gergelynek köszönhető budapesti közlekedési káosznak miatt olyan vendégei hagyták ott, akik évtizedek óta hozzá jártak. 

Karácsonyék átgondolatlan döntései nyomán kialakult budapesti káosz odáig fajult, hogy évtizedek óta működő, helyi kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták”

olvasható a posztban. 

„Zitának már az édesapja is fodrász volt, és egész életében a belvárosban dolgozott, éppen azért, mert jó összekötő kapocs volt a budai oldal és a külvárosi kerületek között. Mára azonban a külvárosi vendégeinek kétszer, háromszor annyi időbe telik bejutni, így lemorzsolódtak, és a fodrászat megélhetése került veszélybe” – tette hozzá a Fidesz főpolgármester-jelöltje. 

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­k­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­e­x­i­­ ­p­­­u­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
makapaka2
2024. május 15. 10:48
Hajrá Alexandra! Bár a maffia bamba képű, balfék Geli mögött áll, azért sok sikert!
Fed74
2024. május 14. 17:42
Míg el nem felejtem!!!! Éljen Balog Zoltán , Nemzeti pedofil védelmező tárca , fideszes csuhása!!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!! Most lehet vonyítani!!!!
Fed74
2024. május 14. 17:38
Te tolvaj kriptaszökevény!!!! Most kapcsoljuk a Kincsem parkot!!!! Szektás Szandira, a harmadik futamban lehet fogadni!!!!!! Most nyeríthetsz!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!