Schmidt Mária: Magyar Péter egy felfuvalkodott kis senki

2024. április 19. 21:40

Határozott véleményt fogalmazott meg a történész.

2024. április 19. 21:40

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Fidesz EP-kampánynyitóján megjelent a Telex is, és Magyar Péterrel kapcsolatban tettek fel kérdéseket. „A baloldal tart igazán Magyar Pétertől, ha jól látom. Egyébként ez nem véletlen, hiszen egy baloldali politikustól a többi baloldali tarthat csak igazán” – reagált a Telex által feltett kérdésekre Menczer Tamás.

Én nem tartok tőle, szerintem egy felfuvalkodott kis senki”

– árulta el a véleményét Magyar Péterről Schmidt Mária.

A Telex teljes videóját itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­­v­á­r­­n­a­k­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Osztap_Bender
2024. április 21. 11:47
Történész?! Mint annak idején Kenedi János, egy szál érettségivel, diploma, szakdolgozat, doktori értekezés, avatás, eskü nélkül? Ez a mai magyar fideszes, volt szdszes gyakorlat. Már gondoltam is arra, hogy "rejtett Nobel díjasként", "nagy kombinátorként", én is benevezek a hírességek közé, mint titkos csillagász és a Tejút bádogosa. Persze, ha előkerül a keresztlevél, rögvest lebukom. Ugyanis a metélésről nincs igazolásom.
Oszodibeszed
2024. április 20. 20:05
Tényleg egy "dulifuli" a hőzöngő diákhiteles csávó. Szavazóinak ez bejön.
alexandrosz-2
2024. április 20. 19:45
A kancsal holomaca egy a magyarok pènzèt a jözsefvarosi pályaudvar holokultuszhellyé deformálásában, 30 milliárd forintunk ellopásában tettestárs. Rohadjon meg a zsidó gazdáival, barátaival együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!