Nincs új a nap alatt: MZP után Magyar Péter mögé állhatnak be Pálinkásék

2024. április 18. 10:59

Magyar stábja már reagált is a támogatás felvetésére. Első körben megköszönték, majd időt kértek annak mérlegelésére.

2024. április 18. 10:59
null

Nyitókép: saját mém

Napvilágot látott egy dokumentum a V21 csoport március 10-ei üléséről, amelynek részvevői Balázs Péter, Bárándy Péter, Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Jeszenszky Géza, Kajdi József, Katona Tamás, Pálinkás József, Pusztai Erzsébet, Raskó György és Gábor Péter voltak. Az ülésen a V21 tagjai értékelték az elmúlt időszak belpolitikai eseményeit, a választói közhangulat alakulását és Magyar Péter politikai szerepvállalását.

A vélemények megegyeztek abban, hogy a hatalom arroganciája, a gazdasági problémák, továbbá a közszolgáltatások egyre gyengébb működése sokakban – köztük a fiatalokban is – megérlelték a változás szükségességét” – olvasható a dokumentumban. A részvetők abban is egyetértettek, hogy a négyszer kétharmados Fidesz-KDNP-győzelem azt is világossá tette, hogy az ellenzéki pártoktól nem várható, hogy változtatni tudjanak ezen. Mint írják: 

ebbe a belpolitikai helyzetbe robbant be Magyar Péter, aki két hónap alatt az elégedetlen emberek reménye lett.

A V21 tagjai úgy látják, hogy Magyar Péter politikai sikere a változások elindításának feltétele és motorja lehet”, ennek pedig az a feltétele, hogy az EP-választásokon legalább 3-6 mandátumot szerezzen ez az erő.

Készek támogatni Magyart

Így a V21 tagjai abban állapodtak meg, hogy készek támogatni Magyar Péter pártjának EP-kampányát, s a következő – májusban esedékes – ülésükre meg is hívták a baloldal új üdvöskéjét. A támogatás szándékának továbbításával Gábor Pétert bízták meg.

Reagált Magyar Péter stábja

Magyar Péterék reagáltak a támogatás felvetésére, amelyet első körben megköszöntek, majd időt kértek annak mérlegelésére. Továbbá arra kérték a V21 csoportot, 

hogy szabadon használhassák fel a „Csend és kiáltás”, valamint a „V21 csoport 21 pontja” című anyagaikat.

Ezen kívül pedig valószínűsítették, hogy majd a kampányzáró eseményükön kérnek nyilvános szereplést a V21-től.

Kép: V21 ülés dokumentuma

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­a­­­k­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Valodi
2024. április 18. 19:57
A társadalmi eszmélési folyamatok lassúak, ezt a Gyurcsány-banda "elmúttnyócéves" regnálása is bizonyította - de akkor átütő erejűek. A fidesz az "elmútttizenháromévben" sikeresen még tovább lassította őket - ennek ellenére ilyen felismerések fogalmazódtak meg, nem ám a DK-ban, hanem a fidesz vezető keresztény értelmiségében: "37. Azt tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagyobb mértékben részesedik a javakból, mint például egy törekvő, de „jó” kapcsolatokkal nem rendelkező polgár. Ez a jelenség olyan méreteket ölt, hogy amennyiben a fennálló jogrend, és az annak érvényesítésére szolgáló intézményrendszer keretei között nem bizonyítható a törvényszegés, kiderül, hogy a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak." https://www.keesz.hu/medias/301/ujra_neven_nevezzuk.pdf Magyarán - lopnak. Aki nem vak, az ugyanezt látja - bár a kormánypropaganda egy bizonyos értelmi szint alatt még képes ezt elfedni, ideig/óráig.
Valodi
2024. április 18. 19:24
euphorbiapulcherrima 15:01 "Naftalinszagú "csalódott " MDF-esek többszörösen újrahasznosítva." - höhöhö ... Wass Albert már megírta a fidesz végső hasznosulását: Üzenem az erdőnek: ne féljen, ha csattog is a baltások hada. Mert erősebb a baltánál a fa, s a vérző csonkból virradó tavaszon, Újra erdő sarjad győzedelmesen. S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda a gyilkos vasat rég felfalta már s a sújtó kéz is szent jóvátétellel hasznos anyaggá vált a föld alatt... A víz szalad, a kő marad, a kő marad...
2024. április 18. 19:13 Szerkesztve
egy genetikusanalattvaló 15:45 ... höhöhö .... "2010 óta az egész ország látja a jövőjét - elkezdtünk hinni abban, képesek vagyunk megváltoztatni a világot, de legalább is a saját világunkat”. (Orbán Viktor) "Egy egész nemzetre, milliókra fogunk hatni, nemcsak Magyarországon, hanem Európában. Nem Felházként, hanem Jézus követőiként” – hangzott el csütörtök éjjel a keresztény ifjúsági szervezet rendezvényén. A szervezet szerint Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet Magyarország, nagyobb, mint a reformáció. A folyamatok pedig Európára is hatással lesznek." (Orbán Gáspár) Nagypapa meg kuncog a hatvanpuszthay könyvtárterem sarkában: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!