„Odakinn szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal” – Deutsch Tamás is megszólalt a hangfelvételről

2024. március 28. 09:21

Az influenszertüntetés mottójával reagált az EP-listavezető.

2024. március 28. 09:21

Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Magyar Péter nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen Varga Judit hallható, és amelyet még házasságuk idején készített. A hangfelvételből egy dolgot lehetett megtudni: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az üggyel kapcsolatban az RTL megkérdezte Deutsch Tamást is, aki a következőket mondta:

Az az igazság, hogy az egész üggyel kapcsolatban azt tudom önnek mondani, hogy odakinn szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal”

– fogalmazott a Fidesz EP-listavezetője. 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. március 28. 14:44
Varga pofajával göbbels tóni hazudik. Ha volt bántalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a személyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai, - közös gyermekfelügyelettel váltak el, - nem tett a hazug kvótaribanc feljelentést se. Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
..--..
2024. március 28. 12:00
-zsoltkom- makapaka2 részére 2024. március 28. 10:44 "Egy normálisan gondolkodni, észlelni tudó ember jól láthatja a két ember közti óriási különbséget." Inkább úgy kellene fogalmazni, hogy viselkednek csak. Egy normál ember nem képes igazság szerinti viselkedést elemezni. Főleg úgy nem, hogy közben a vádaskodók egymás állítását tagadják. Vargának a Fidesz-rendszert támadó Magyar szavaira, valahogy nem rímel a a családi erőszak felelete. Nem passzol a kettő. Én nem is értem, hogyan lehet nekiállni, ilyennel hitelteleníteni Magyar, Fideszt támadó állításait. Attól, hogy valaki családbántalmazó, még igaz tud lenni a vádja a Fidesz ellenében. A családbántalmazás és Orbán-rendszer korruptságának bizonyítása az két vizsgálandó szál. Tehát lehet Magyar Péter családbántalmazó haza megmentője, vagy családszerető hazaáruló. De ehhez nem a nép hangulatát kell figyelembe venni. Talán a bíróság dísznek van?
..--..
2024. március 28. 10:35
-zsoltkom- "Odakinn szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal" Az is lehetséges verzió a diktafonra, hogy Varga és Magyar egy akarattal készítették a felvételt, akkor még egymás védelmére a Fidesz keresztapák ellen egymás szavába vágva, alákérdezve... csak közben megváltozott valamelyikük erkölcsi felfogása. Vagy beleszólt a Fidesz, Varga-Magyar családi dolgába és Vargára parancsolt, hogy most sírnia kell, mert Magyar rontja a nézettségüket, a végén még megbukik Orbán a Magyar szólamoktól. Varga meg kénytelen otthagyni otthona kellemes melegét, politikusmentes életét. Ha belefér Varga tálalta történet feljelentés és bizonyíték nélkül, hitalapú elfogadása, akkor minden más találgatós feltételezés is bele kell, hogy férjen. Egyelőre az van, hogy Varga állít valamit, Magyar pedig tagad. Tehát, aki bánatosabban sír, vagy rezignáltabban tagad, őneki lesz igaza. A közönség (kit, hogyan érint meg) ha többen lesznek, aszerint ad igazat. A böjtös Jézus 40 napjába bőven belefér.
Sulammit
2024. március 28. 10:33
Pontosan. Ez a nagy helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!