Autósüldözésbe keveredett egy golfkocsi a Városligetben

2023. szeptember 11. 06:59

Egy 18 éves sofőr próbált elmenekülni az igazoltatás elől.

2023. szeptember 11. 06:59
null

Hajtóvadászat indult vasárnap délután egy igazoltatás elől menekülő fekete BMW után, számolt be róla a Blikk. Az autót a Hősök terénél akarták igazoltatni, ám a rendőrségi felszólítás ellenére a sofőr annak nem tett eleget, és behajtott a Városliget területére. 

 

A BMW a Magyar Zene Háza irányából az Olof Palme sétányon keresztül kezdett el menekülni a rendőrök elől, a Stefánia úton át pedig behajtott egy olyan útra, amit csak gyalogosok használhatnak. A menekülő BMW viszont nem lassított sem az emberek láttán, sem amikor rendőrök az útjába eredtek.

 

A hajsza akkor vált igazán érdekessé, amikor abba egy golfkocsis rendőr és egy civil is bekapcsolódott. Az Ajtós Dürer sornál a sofőr végül kiugrott az autóból és gyalog próbált elmenekülni a helyszínről, ám a hatóságok perceken belül elfogták és előállították.

Kiderült, hogy az autóban tinédzserek utaztak. A 18 sofőr mellett két tizenéves ült még a kocsiban, őket a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra vitték, elszámoltatásuk folyamatban van. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

 

***

Nyitókép: Fotó: Blikk

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robogo72
2023. szeptember 11. 17:10
Gázsi ! Há' lenyúltad a tesó raj kocsiját heee ???
csurkista-2
2023. szeptember 11. 14:14
Ilyen amikor minden suttyó médiakommunikációs managerként jön ki a muciológusképző stúdióból.
röviden
2023. szeptember 11. 12:51
Nem ártana, ha valaki átolvasná a posztokat, mielőtt kikerülnek. A hülyegyerekek meg megtanulják, hogy ami egy ócska filmben elmegy, sőt a golfkocsival talán vicces is lehet, annak az életben következményei vannak.
Fegyenc8
2023. szeptember 11. 11:27
Minek egy autóba 18 sofőr? Mandi ha nem futja írni-olvasni tudó emberekre akkor inkább fejezzétek be a működést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!