Táblát mutogatva tette le képviselői esküjét Hadházy Ákos

2022. október 10. 17:55

A baloldali képviselő egy „stop propaganda” feliratú táblával a kezében tette le az esküt.

2022. október 10. 17:55
null

A képviselők napirend utáni felszólalásaival és képviselői eskütétellel zárult az ülésnap az Országgyűlésben. Hadházy Ákos rövid magánakciót is megvalósított, ugyanis egy

Hadházy az április 3-i országgyűlési választáson a Momentum színeiben, az ellenzéki pártok közös jelöltjeként nyert Budapest 8-as számú, zuglói választókerületében.

A részben rendhagyó eskütételről készült videót ide kattintva tekintheti meg.

Nyitókép: képernyőfotó

 

 

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veszettfejsze
2022. október 11. 13:50
El tudom képzelni, hogy nem könnyű ember a mindenkori párttársai számára sem, de ettől még kell a a visszásságokat üldöző szemlélet amit visz. "Felveszi a tárgyalásokat,és visszaél vele.Fizetett úgynók,a németek lobbistája." - van ennek bármi alapja? Mármint a kormánymédia sározó tevékenységén kívül. Szívesen elolvasom, ha igen.
kitiltott
2022. október 11. 12:17
Most őszintén ki várt ettől a szarembertol másra? Szegyelhetik magukat a zuglóiak..
Abafy Alfréd
2022. október 11. 11:23
figyeljetek a kommentek stílusát, amely maga az ember. ( már amennyiben embernek tekinthető az aki névtelenül gyalázkodik mocskolódik )
Arkadas
2022. október 11. 09:31
Előtte meg az a Dudás Róbert ül, aki a mátraderecskei téglagyárban a Magyar Nemzetből osztotta nekem az észt még pár éve !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!