Ezt a tesztet töltetné ki Bayer Zsolt David Pressmannel

2022. október 18. 12:36

A publicista szerint a nagykövet „megkezdte pravdai propaganda-hadjáratát Magyarországon”.

2022. október 18. 12:36
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy amerika-kritikus jobboldaliakat kritizált az amerikai nagykövetség. A videóban a Kontrát is megemlítették, amelyre Megadja Gábor már reagált is. 

Bayer Zsolt sem ment el szó nélkül a nagykövetség videója mellett. A Magyar Nemzet hasábjain azt írja„meglepetés nincs, hiszen Pressman elvtárs szólt előre, hogy ő egy bunkó kiképző őrmesternek jön, ez a megbízatása. Ő a új Moszkva nagybácsi vagy nagynéni, persze a szovjet időkből”. Hozzátette:

Megkezdte pravdai propaganda-hadjáratát Magyarországon. Andropov elvtárs leugrott a gyarmatokra, elmagyarázni a bennszülötteknek a tutit.

Az ügynök szolgálatba helyezte magát, elkérte a személyinket és a világnézetünket, és most rosszallóan csóválja a fejét” – írja le a helyzetet Bayer.

A publicista a videóra válaszul ezt a tesztet töltetné ki David Pressmannel:

Tessék mondani, rendőr bácsi, ki mondta, hogy háború esetén nem lesz többé Északi Áramlat (mert „megoldja”, hogy ne legyen):

  • a.: Biden
  • b.: Putyin

Melyik ország küldött több milliárdos támogatást a magyarországi ellenzéknek, hogy egy szövetséges ország kormányát megbuktassa:

  • a.: Egyesült Államok
  • b.: Oroszország

Kiktől érkeztek erre a célra azok a milliárdok:

  • a.: Az Egyesült Államok „demokrata” köreiből
  • b.: Putyin oligarcháitól

Ki próbálta meg annak idején arra utasítani Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy támadja meg Szerbiát:

  • a.: Clinton
  • b.: Putyin

Melyik ország korábbi nagykövete ment be a magyar külügyminisztériumba egy listával, hogy mely pontokon kell megváltoztatni a magyar alkotmányt:

  • a.: Egyesült Államok
  • b.: Oroszország”

Nyitókép: Facebook

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. október 19. 08:35
Köszönjük Bayer Úr ! Szép volt. Várom az amcsi választ. Szerintem behúzza fülét farkát és kussol. Vagy nagyobb pofája lesz. Megy Bidé papának nyilatkozni.
Agybeteg Fideszes2
2022. október 19. 07:11
Kinek az érdekében állt Juscsenkót az egykori oroszbarát Ukrán elnököt dioxinnal megmérgezni, hogy így nyerjen gopolitikailag teret és állítsa félre? 1.Az oroszoknak 2.Az USA-nak Kinek állt érdekében az USA barát Zelenszkijt hatalomba segíteni aki eltörölte a földtörvényt így elősegítve Biden haveri körének megszerezni Ukrajna hektár millióinak megszerzését? 1.Az oroszoknak 2.Az USA-nak Kik által lett Zelenszkij rejtéjesen dollár milliomos a HBO-ban forgatott sorozata által (A nép szolgája HBO sorozat)? 1.Az USA által 2.Az oroszok által
Agybeteg Fideszes2
2022. október 19. 06:42
Washingtonba!
zsanett-kúnrum
2022. október 18. 19:45
Lesz még közös usa-magyar határ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!