Elütötte, aztán a motorháztetőn vitte tovább a közterület-felügyelőt az autós

2021. július 20. 07:32

A III. kerületi gázoló elsietett a helyszínről, de később feladta magát – írta meg a Police.hu.

2021. július 20. 07:32
null

Két szolgálatban lévő közterület-felügyelő állított meg egy autóst július 18-án 15 óra körül igazoltatás céljából. A férfi nem volt hajlandó együttműködni, elütötte az egyik – a kocsi előtt álló – közterület-felügyelőt, majd 50 méteren keresztül az autó motorháztetején vitte magával, amíg az a földre nem esett. A közterület-felügyelőt a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba, más nem sérült meg.

Az elhajtó gázoló másnap önként ment be a rendőrségre, amikor ismerősétől megtudta, hogy hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés az eltiltás tartalma alatt bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt keresték.

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2021. július 21. 19:54
A rendszám azóta az enyém mióta megvettem, még számlát is adnak róla, tulajdont pedig a hatóság max- lefoglalhat, a bíróság ítélhet vagyon elkobzást. A forgalmit sem veszi el a rendőr, hanem az érvényességét szünteti meg.
bunko_jobbos
2021. július 20. 15:10
Maradjunk annyiban, hogy nem tudjuk pontosan, hogy -mi a szabály, mi történt. Úgyhogy ebből a hírből kb. annyit tudunk következtetni, hogy majd a bíróság eldönti. Mert ugye az egy dolog, hogy köteles igazolni magát, de a közteres meg nem ugorhat mozgó autó elé. De persze ha állt az autó előtt, és úgy indult el, az is egy másik eset. Szóval nem tudjuk.
józan paraszti ész
2021. július 20. 10:16
"Két szolgálatban lévő közterület-felügyelő állított meg egy autóst július 18-án 15 óra körül igazoltatás céljából." Csak úgy igazoltatás céljából már rendőr sem állíthat meg ha jól tudom, oka kell, hogy legyen a megállításnak. Így jár az aki sárga mellényt húz és ezért valakinek képzeli magát. (Ettől még az autós hülye volt.)
Szerencsi Veronika
2021. július 20. 10:03
Ha egy gazember, közúti kettős-gyilkos szinte büntetlenül ússza meg az ítélkezést - akkor nyugodtan felmehetsz a járdára is - tarolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!