Kubatovot kérdezték volna, igazoltatták őket

2015. február 25. 09:12

Kubatovtól kérdeztek volna Veszprémben a Népszabadság újságírói. Pár perc múlva őket igazoltatta a rendőrkapitány.

2015. február 25. 09:12

A Népszabadság újságírói vasárnap Veszprémben Kubatov Gábortól kérdeztek volna, aki nem akart válaszolni a kérdéseikre. Pár perc múlva maga a városi rendőrkapitány igazoltatta az újságírókat. Navracsics Tibor szerint rendben volt az intézkedés. „Ha rendben volt minden papírjuk, akkor minden rendben van, nem? Bántották önöket a rendőrök?” – kérdezte a Népszabadság újságíróját.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tábor Radosti
2015. október 16. 12:12
Erre szokták mondani: rosszkor voltak rossz helyen. Van ilyen.
rodrigez
2015. február 26. 11:45
Távol álljon tőlem, hogy olyan sajtóorgánumokat olvassak, mint a népszabi, de azért ezt a fajta cinizmust is csodálattal figyelem, amit titt bemutatsz. Pusztán csak azért, mert elképzelem, hogy miféle hisztériát rendeztél volna te, vagy akár Navra, például 2008-ban, ha a HírTV riportereire ráhívja valamelyik gyurcsány-csatlós a helyi rendőrkapitányt (!), mert fel mert tenni pár kérdést mondjuk Puch Lászlónak. Én valahogy mindkét esetben érzem az abszurditást, és az arrogancia legfelsőbb fokát, te viszont csodálatos módon, a hit erejének köszönhetően csak az egyiknél éreznéd, de akkor nagyon.
hátakkor
2015. február 26. 11:43
Nye zaklatyi!
1istvan
2015. február 26. 10:34
a méghülyébb magyarnak meg még annyi esze sincs, hogy az az orosz akit akkor szidott az nem az az orosz akit ma akar szidni. azóta vége annak az orosz birodalomnak, többek között kivonták a katonáikat magyarországról is, az akkori oroszok nem fizettek, vagy hektikusan azért amit innen szállítottak, a maiak fizetnek, az akkkori oroszokkal nem kereskedtünk, mert elveitek volta, a kereskedett viszont velük az akkori nszk meg a franciák, most meg az amerikaiak emelik legalább 15 %al a forgalmukat azokkal akiket mi meg - vagy ti meg - büntetni akartok ezerrel.szóval hogy mi az értekrend(etek) az valóban MUHAHAHA! de, hogy eszetek nincs az biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!