Mol: Átmenetileg elfogadható a válságadó

2011. szeptember 28. 11:24

A Mol megérti a válságadó szükségességét, de reméli, hogy csupán átmeneti költségről van szó - mondta Molnár József vezérigazgató.

2011. szeptember 28. 11:24

A Mol megérti, hogy a válságadón keresztül a vállalatoknak is hozzá kell járulniuk a magyar költségvetési hiány lefaragásához, de reméli, hogy a válságadót csupán ideiglenesen vetik ki, mert az hosszabb távon költségként jelenik meg - mondta Molnár József, a Mol Nyrt. vezérigazgatója a CNBC üzleti televíziós csatornának adott szerdai interjúban.

A vezérigazgató elmondta: bár a vállalat központja Magyarországon van, és bevételeinek mintegy 23 százaléka innen származik, a társaság működését inkább a nemzetközi fejlemények befolyásolják.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2011. szeptember 28. 16:43
Mire fel ez a fene nagy megértés? Egy részvénytársaságnak a részvényesek érdekeit kell képviselni, nemde?! Mióta az első Orbán kormány a Mol-ba kinevezte a Hernádit, azóta folyamatosan tömitek lóvéval a Fideszt:) és mindent projektet ti pénzeltek, amit ők jónak látnak. Némelyikkel simán egyet is lehet(ne) érteni. Csak ez a rohadt farizeus képmutatás ne lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!